Boney M. Xperience revine în România. Surprize mari pentru fani

Boney M. Xperience revine în România. Surprize mari pentru fani Boney M. Xperience . Sursa foto Arhiva EVZ

Trupa Boney M. Xperience, ce aduce un tribut muzicienilor care au făcut furori în anii ’70-’90, revine în România pentru a susține un concert inedit, la peste 1.000 de metri înălțime, în stațiunea Predeal de pe Valea Prahovei. Evenimentul, organizat de Retro Nostalgia Music, va avea loc sâmbătă, 25 mai, cu începere de la ora 17.00, lângă pârtia Clăbucet, pe strada Teleferic, în parcarea P2, cu o vedere spectaculoasă asupra Carpaților Meridionali.

Boney M. Xperience revine în România

Două dintre componentele formației Boney M. Xperience, Edna Proctor și Maureen Fernandes, au cântat alături de regretatul artist legendar Bobby Farrell în ultimii 20 de ani de activitate ai celebrei formații muzicale. După ce Bobby Farrell a murit, în decembrie 2010 (la Sankt Petersburg), cele două artiste au făcut echipă cu Fabienne Rosa și cu Dasilvian Bruce, pentru a duce mai departe succesul cântecelor Boney M.

Boney M. Xperience

Boney M. Xperience . Sursa foto Arhiva EVZ

Ce spun artiștii Boney M. Xperience

Melodiile „Ma Baker”, „Rasputin”, „No Woman, No Cry”, „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool”, „Gotta Go Home” pot fi din nou ascultate live în Predeal. „Așa cum știți, nu sunterm originalii, dar show-urile noastre cu muzică live aduc din nou la viață hiturile Boney M., datorită fostelor colege de scenă ale lui Bobby Farrell și lui Mr. Dazz”, spun membrii trupei.

Bilelete deja au fost puse în vânzare

Înființată în 1975, trupa Bomey M. a fost alcătuită din Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams și Bobby Farrell – care a fost nu doar solist, ci și coregraful celebrelor dansuri devenite iconice. Pe lângă faimoasa trupă, care a mai cântat în România, va performa pe scena de la Predeal și DJ Conte, alături de alți artiști și dansatori, care vor face un spectacol inedit. Pentru această petrecere inedită, biletele au fost deja puse în vânzare în rețeaua Entertix. Până la 20 mai au un preț special: doar 50 de lei de persoană.

Sursa: https://evz.ro/boney-m-xperience-revine-romania.html