Glumele lui? Se știe că râzi cu gura până la urechi pentru că știe cum să te facă să te simți bine.

A crescut și a învățat pe muzica anilor ’80 -’90 și s-a gândit să aducă în prim plan valoarea acestui curent de muzică.

E unul dintre cei mai importanți producători de show’uri muzicale din România. Face parte din greii acestui sector, însă de câțiva ani și-a dezvoltat propriul proiect din dragoste pentru muzica veche. Se numește Marius Gavrilă și după ce a reușit să strângă un palmares interesant în organizarea de spectacole și evenimente, Marius își organizează acum propriul spectacol avându-l cap de afiș pe DJ Conte.

„DJ Conte” este un vis din tinerețea lui Marius. Ca o mașină a timpului care reușește să te teleporteze în anii ’80-’90. Exact ca în acei ani de liceu, când ajungeai dimineața acasă după un bairam de zile mari și te furișai în casă fără să fi văzut. Exact ca în acei ani în care trăiai prima dragoste, primul sărut, mereu te ascundeai, o fuga continua, un fior constant.

“Dj Conte este un proiect din care fac parte și sunt tare mândru de acest lucru. Este un proiect de o anvergură foarte mare, în care se ținteste foarte sus, exact așa cum am țintit de fiecare dată în toate proiectele mele. DJ Conte e la început de drum, însă cu siguranță va ajunge în cele mai mari festivaluri retro din țară și din străinătate”, își începe Marius povestea.

„Muzica o am în sânge, încă de când eram copil. Am crescut în anii Retro si Disco si sunt iremediabil si nevindecabil!

Vremuri fără griji, vremuri când aveam după mine peste tot doar două genți, două diplomate. Fară ele nu intram si nu ieșeam pe ușă. Orice usă. Unul maro și unul negru – erau celebre pe vremea lui Ceaușescu, în ele încăpeau la fix casetele. Aveam o stație mixer CLUB 300, cu două boxe și cu un magnetofon KASHTAN. Primeam 5000 lei pe vremea respectivă și veneam cu tot ce înseamna muzică nouă. Alergam la petrecerile unde eram chemat, ma intorceam dimineață, 3, 4 ore de somn si a doua zi o luam de la cap. Pe vremea aceea le spuneam diskoteci, bairamuri, ceaiuri, petreceri dansante…  Asta am făcut o tinerețe intreagă.

 Am devenit repede cel mai cautat DJ și MC. Așa am început. Chiar daca ulterior am devenit impresar si organizator de evenimente, aceasta rămane cea mai dragă perioadă a vieții mele. De-acolo vine toata energia. Si acum sunt hotărât să ma întorc definitv în timp..

De ce DJ Conte? Când eram copil, îmi doream foarte mult să devin conte. Nu aveam cum să capăt acest titlu, dar măcar pe scenă pot fi unul.

Eu sunt Contele muzicii anilor “80-“90”…și așa voi rămâne!”

În spatele lui DJ Conte stă o echipă întreagă de oameni. Marius a reușit să strângă o gașcă de prieteni cu același numitor comun – muzica anilor “80-“90. Împreună au creat un adevărat concept, însă pentru a afla povestea completă rămâi cu ochii pe pagina de Facebook a simpaticului DJ pentru că zi de zi apar materiale scrise, audio si video despre cel mai tare proiect de muzică al momentului.