Iubitorii de MUZICĂ RETRO au mai nou, un mod inedit de a interacționa cu genul preferat, grație unui proiect de scenă modernă pe 4 roți, care colindă România – MUSIC SOUND TRUCK –

Marius Gavrilă alias djConte este creatorul acestui interesant și impresionant prototip de scenă, gata în 10 minute, creat din caroseria unui camion de mare tonaj, echipat cu tehnică și sisteme de ultimă generație, lumini și lasere, efecte speciale si un minunat…

DECOR AUTENTIC RETRO personalizat pentru iubitorii genului!

Reporter:
Știm ce auzim când ascultăm Muzică Retro. Știm ce simțim când dansăm pe Muzica Retro.
Însă tu spui că ceea ce vedem în fața ochilor, când toate aceste simțuri se conectează, e la fel de important!
Acesta este motivul pentru care tu ai transformat un camion într-o scenă plină cu artefacte retro, care să redea perfect atmosfera de altădată, odată cu sunetul!

Marius Gavrilă:
Da, foarte adevărat, MUSIC SOUND TRUCK este cea mai nouă scenă din țară, un veritabil TRUCKSTAR și cel mai bun suport pentru evenimentul nostru RETRO NOSTALGIA FESTIVAL, care va colinda România și va fi pe val în următorii ani.

 

 

 

 

O discotecă în aer liber indiferent de anotimp. Feerică iarna, energică vara…
Prioritatea noastră este să ajungem cu acest Camion Muzical în toate orașele țării, chiar și în cele foarte mici, la fanii muzicii retro.

Ei ne scriu mereu și asta își doresc. Sunt peste 60.000 de fani ai genului care urmăresc proiectul @djcontediskoteka, dar care nu reușesc să ajungă la evenimentele noastre, de aceea vom merge noi la ei.

Dacă urmăriți pagina oficială, în special cea de Facebook, veți observa mereu comentarii precum „Doamne ce vremuri..” sau „Ce păcat, vremuri care nu se mai întorc”….

Ba da, se întorc! djConte întoarce timpul înapoi!
Eu și invitații mei vom reuși acest lucru la Retro Nostalgia Festival și pe această super scenă mobilă – Music Sound Truck!

Pentru mine chiar este CEA MAI COOL SCENĂ pe 4 roți din țară!

 

 

Reporter:
Interesant cum sună: „truck” și „track”. Primul e un camion, al doilea chiar o melodie „audio track”…e o coincidență? Sau te-ai gândit la toate?

Marius Gavrilă:
Nu de la început, dar pe parcurs când am început să facem pachetele oficiale de prezentare a evenimentului am realizat ce bine sună împreună, Track și Truck… melodie, piesă, sound, camion, traseu, pistă, tur, circuit dacă vrei….a fost ca un semn că suntem pe drumul cel bun…(râde)

Reporter:
Îmi spuneai mai devreme ca este un proiect inedit, simpatic și în același timp practic, că te regăsești mai mult așa, ca djConte și ca artist.
Rămâi pliat pe genul ăsta de evenimente, pe scenă, sau putem întreba în continuare în backstage, de Marius Gavrilă, impresarul vedetelor și organizatorul de evenimente?

Marius Gavrilă:

Sunt autorul legal și moral al multor evenimente. După atâtea turnee și spectacole, la un moment dat ai nevoie și de puțină liniște, mai ales când ți se naște primul copil. Am luat o pauză.
Mi-a fost tare bine acasă, alături de familie.

Atunci a fost perioada în care am regândit totul. Apoi am descoperit la Karina, fetița mea, dragostea pentru muzică. Ea a crescut, și tot ea și-a dorit ca eu să mă întorc la scenă.

M-am întors și am făcut DISKOteka la Timișoara în 2019. Am fost și artist, și organizator! Mi-a plăcut, evenimentul a ieșit super bine, am vrut să fac ceva și în 2020 și în 2021, pregăteam următoarele ediții…

Pregăteam e puțin spus…aveam line-up, aveam parteneri, sponsori, artiști și scenă, foarte mult de muncă, foarte mulți oameni implicați, iar eu mult curaj…și într-o secundă n-am mai rămas cu nimic. A venit pandemia, ne-a aruncat de colo-colo și ne-a făcut pe toți șah-mat. Crunt.

Ei, și atunci a fost a doua oară când am regândit iarrr proiectele.
După principiul simplu dictat de timpurile pe care le trăiam: te adaptezi sau vei avea de pierdut. Și ca să-ți răspund la întrebare mă descurc și sus pe scenă, și în spatele ei. Deci rămân în zonă….

Reporter:
Și așa a apărut RETRO NOSTALGIA FESTIVAL și vedeta incontestabilă MUSIC SOUND TRUCK pentru că, estetic vorbind, arată chiar bine!

Marius Gavrilă:
Nu imediat, dar pe hârtie arăta perfect! (râde) Dar acela a fost momentul când am gândit acest proiect. Între timp lucrurile s-au mai liniștit. Iar acum uite-l, e gata!
Spectacolul poate începe imediat! Are capacitate modulară maximă, se montează rapid, în 10 minute!

Nu ridicăm schele. Nu vindem bilete. Nu invadăm stadioane.
Nu-l conectăm la curent! Toata lumea în câștig, si publicul, și noi, și organizatorul.

Venim oriunde, în parcuri, pe străzile copilăriei, pe aleile adolescenței, ne puteți întâlni în orice square public sau piațetă, in locuri amenajate pentru concerte mai mici și chiar avem un proiect super frumos în curtea unui liceu.

Așteptăm câteva sute de oameni, hai o mie, poate două, depinde de locație. Oameni frumoși relaxați, bucuroși că ne văd și ne aud.
Spectacolele sunt realizate cu sprijinul Primăriilor sau al Consiliilor Locale.
Și ce este cel mai important: Intrarea este liberă!
Cu MUSIC SOUND TRUCK bați din palme o dată si începe show-ul!

Reporter:
Să înțeleg că djConte, creatorul celui mai iubit eveniment retro în Romania, Diskoteka Festival, urcă acum în Camionul cu Muzica, o nouă cursă, un nou stil de distracție?

Marius Gavrilă:
Exact! Sceno-tehnică de top, echipă de profesioniști, dansatoare superbe și costume fabuloase, concursuri cu premii, tombole! Tot ce vrei!
Am cel mai bun inginer la sunet, cel mai bun regizor la lumini, Dj Rezidenti specialiști în anii ’80 și ’90 plus artefactele Retro, din muzeul personal, Super Omul din Viniluri, Louis Armstrong în mărime naturală, dar și cele mai mari Diskoball-uri din România, acele globuri din oglinzi care ne fascinau mereu în discotecile de altădată.
O parte dintre ele colindă țara cu noi, o parte rămân acasă. Mi-am făcut o misiune din conservarea lor…

Reporter:
Turneul “Retro Nostalgia Festival” face parte din ascensiunea ta ca artist? Pentru că de curând te-am văzut și pe scenă la Festivalul Intencity, alături de Sandra, Thomas Anders, Boney M… Și îndrăznesc chiar să te întreb dacă putem spera și la o ediție DISKOTEKA 2023? Mai ai timp? Mai poți?

Marius Gavrilă:
Iubesc foarte tare muzica retro și artiștii ei, toată lumea știe asta!
Iar muzica anilor ’80 -’90 o simt ca pe a doua piele. Toți cei de mai sus sunt o parte din prietenii mei…

Pe unii o să-i revedeți la Diskoteka anul viitor, iar o parte posibil la Intencity. Vedem, sunt detalii cu care vin în 2023…

Toate visele mele sunt realizabile și mă ocup de asta. Nu mă lasă să dorm, dar și dacă nu le fac, nu pot să trăiesc.

Rămân cu toate într-o stare de veghe, pentru că mă țin viu.

Deocamdată ne vedem la RETRO NOSTALGIA FESTIVAL și la volanul SUPER TRUCK’ului.

Hai sus să-l vezi mai bine!

 

Când imaginația și pasiunea pentru muzică se întâlnesc creezi cel mai tare prototip cu care să “rupi” șoselele:
„MUSIC SOUND TRUCK”… Camionul Musical aduce în orașul tău, poate unul din cele mai așteptate turnee ale anului, RETRO NOSTALGIA FESTIVAL!