Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre finante, ori să afișez opulentă, nu-mi place să mă confund cu persoanele care s-au îmbogătit în lunga noapte a tranzitiei, până și mașina pe care o am, am cumpărat-o drept necesară în lumea afacerilor, să nu existe cumva păreri preconcepute, stiu că e greu de înteles, însă așa e fără limuzină la acest nivel, n-ai credibilitate.

Despre averea mea, pot să vă spun că nu e nici mare, nici mică.  Mi-am construit-o plecând de la conditia de om de rând, care mă trage întotdeauna cu picioarele pe pământ. Te poti naște boier, iar dacă nu, înveti să fii, căci fără să folosești cu cap bani agonisiti devii repejor demn de milă ori parvenit.

Revenind la povestea primului milion de euro, ea se întinde pe zeci de ani de efort sustinut și de sacrificii, timp în care performantele si satisfactiile financiare m-au făcut să uit inclusiv de mine; m-a trădat sistematic oglinda din dressing singura în care încăpeam tot, de celelalte nu-mi păsa… erau prea mici pentru a mă cuprinde..

Impropriu spus milion, pentru că n-am avut în viata mea banii ăștia cash, tot ce am dobândit am investit nu în bănci căci nu trăiesc cu sperante timide ci în proiecte, utilaje, oameni, logistică.. Am devenit unul dintre cei mai mari jucători în tehnologie de scenă de pe piata românească cu investitii permanente, pentru a uimi tot în permanentă publicul.

Primul milion l-am atins pe stadioane, cu turneul de spectacole „Play Gold” (2002-2003) a cărui denumire s-a schimbat ulterior, dictată de un bănos contract publicitar.  A fost un proiect al cărui ecou a făcut ulterior subiectul unei largi campanii comerciale pe plan national.. o campanie a unui producător de bere. Insă eram prea mic să mă bat pentru ideile mele și drepturile de autor.

O mare parte a reușitei turneului, ce s-a desfășurat în toată tara (25 de stadioane) și care a fost aplaudat de circa 500000 de persoane – numai în Stadionul din Pitești 40.000 de persoane,  Râmnicu Vâlcea 28000  s.a.m.d ), toate acestea s-au datorat Icoanei Fotbalului Românesc: Nicolae Dobrin! Care nu era doar genial, era un om incredibil!

la propunerea mea și apelul său, s-au reunit în teren, după ani în care numele lor intraseră nedrept în anonimat, Mari Glorii ale balonului. Au dezmortit admiratia spectatorilor cu driblingurile lor demonstrative și au adus parfumul celei mai bune epoci a fotbalului românesc. În fiecare oraș, un MIX exceptional de fotbalisti cu vedete din sfera muzicală, pasionate de fotbal!

L-am adus pe gazon după 40 de ani de pauză, pe surprinzătorul fotbalist (atunci!) Dan Spătaru, pe Gabriel Dorobanțu și evident fostul atlet de performantă Gheorghe Gheorghiu, cea mai scumpă achizitie pe teren. Căci  avea un Jeep ce consuma 30%, cât toate indemnizatiile de transport ale celorlalti.

Revenind la Prințul din Trivale îmi dau seama ce șansă am avut să-l cunosc, să mă iubească, mai ales că nu era o persoană sociabilă. Cum am ajuns la el, cum l-am convins să fie parte din turneul meu, ce amintiri si emotii mă leaga pentru tot restul vietii mele…tot aici pe blog.

Mă angajez solemn să aduc la un moment potrivit,  un elogiu tributar acestei mari legende a sportului, care a marcat ultimele sale goluri cu tribunele pline în spectacolele mele. 

Mă-nclin!

 

Al vostru, Dj Conte.