cel mai simpatic dj

Achiziționarea biletelor/cardurilor de acces pentru evenimentele și spectacolele comercializate pe www.djconte.ro este supusa următorilor Termeni și Conditii pe care vă obligați să le respectați.

Conținutul și software-ul de pe acest site este proprietatea Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală și este protejată de legile române și internationale de copyright. Orice incercare fraudoloasa de copiere / modificare / download-are va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

2. Condiții Generale

2.1 Utilizatorii site-ului www.djconte.ro își pot achizitiona de pe acest site bilete/carduri de acces pentru evenimentele artistice și culturale organizate de către Djconte.ro. Biletele/cardurile de acces comandate pot fi plătite doar online prin credit card.

2.2 Nu se vor procesa comenzile persoanelor care nu fac dovada plății sau care nu și-au trecut corect sau complet datele în formularul de înregistrare. În cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală își rezervă dreptul de a le anula.

2.3 Biletul/cardul de acces nu este rambursabil cu excepția cazului în care spectacolul sau evenimentul este anulat. În acest caz, Marius V. Gavrilă Întreprindere Individuală va returna cumpărătorilor contravaloarea biletelor/cardurilor de acces achiziționate la spectacol mai putin taxele de procesare a plății și de administrare a comenzii menționate în factură. Mutarea spectacolului/ evenimentului în altă locație din aceeași localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor/cardurilor de acces.

2.4 Cererile de rambursare trebuie efectuate în maxim 28 de zile calendaristice după data anularii spectacolului/evenimentului printr-un email la adresa: [email protected].

2.5 În cazul în care biletele/cardurile de acces sunt pierdute/ furate/distruse sau deteriorate în orice fel de catre utilizatorul final, Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală nu este răspunzator pentru acest lucru, iar înlocuirea acestora nu va fi posibilă.

2.6 Cumpărătorii biletelor/cardurilor de acces sunt obligați să respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfășurare a evenimentelor.

2.7 Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentației. După această oră, accesul în sală se va putea face doar la pauză în cazul spectacolelor cu pauză.

2.8 Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicata pe bilet nu dă dreptul la returnarea contravalorii biletului sau la utilizarea sa la un spectacol ulterior.

2.9 Filmarea și fotografierea sunt strict interzise în timpul spectacolelor.

2.10 Cumpărptorului nu îi este permis să vândă sau să înstrăineze biletul cumpărat de la Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală catre o terță parte în scopul obținerii de avantaje materiale sau în scop promoțional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea deținătorilor unor astfel de bilete la eveniment sau îi poate evacua din locație.

2.11 Biletele/cardurile de acces nu pot fi folosite în scopuri promoționale și comerciale fără acordul scris al organizatorului.

2.12 Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile fără o notificare prealabilă.

3. Confidențialitate

3.1 Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală garantează utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți.

3.2 La cererea expresă a unor autorități ale Statului Roman (instanțele judecătorești, Poliția, Procuratura sau alte autorități abilitate în acest sens), Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală își rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deține cu privire la un anumit utilizator.

3.3 Marius V. Gavrila Întreprindere Individuală se obligă să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.