Timpul trece sau „Time is ticking away”…
Un mesaj motivational transmis în urmă cu 24 de ani și una din melodiile care a ajuns numărul 1 în topurile muzicale de afară dar și la noi în anii ’90.
Mai precis în 1997 „Time Is Ticking Away” a ajuns numărul 1 în „Romanian Top 100”, pozitie pe care în acel an au mai stat piese ca: „Everybody” (Backstreet Boys), „Il Be Missing You” (Puff Daddy) sau „Unbreak My Heart” (Toni Braxton).
„Time Is Ticking Away” este o piesă cu un mesaj pe care astăzi îl găsim în majoritatea speech’urilor motivationale despre viată, un fel de life-coaching pe ritmuri de hip-hop. Unii au retinut beat-ul, altii versurile, putin contează, atâta timp cat toti am dansat și am simtit ceva în noi.
C-Block este o trupă germană de hip hop, fondată în 1995 de către producătorii de muzică Frank Müller, Buchmann Ulrich și Jörg Wagner, si mă bazez întotdeauna pe muzca lor când vreau sa ridic pulsul sălii și mai ales pulsul bun al vietii.
Care e povestea lor?
În 1991 după ce se terminase războiul din Golf, o mare parte din soldatii americani detașati la bazele militare nemtești au ales să rămână în Germania, mulți dintre ei erau artiști sau muzicieni în devenire iar o parte dintre ei au primit șansa unei cariere în domeniu, așa au apărut trupe ca: „Snap” sau „C & C Music Factory”, la fel sa întâmpla și cu C-Block, „Antony Red Dogg” și „Mr. P” sau cunoscut în acel context și au fost recrutati de producătorul neamt „Frank Müller” care avea nevoie de artiști pentru noul său proiect muzical. Hit-ul care le-a adus faimă în Europa a fost „So Strong Out”. Datorită succesului masiv al piesei, reteta a fost păstrată iar C-Block a avut în anii următori mai multe hituri parcă trase la indigo și ne amintim de: „Summertime”, „Keep Moving” și piesa noastră „Time Is Tiking Away”.
Formatia este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes din istoria culturii europene de hip hop și dance, nelipsiti din program în ringurile retro.
Pentru că DISKO, ELECTRO sau HIP HOP nu sunt doar un gen muzical, sunt un stil de viată! Iar un stil de viată are întotdeauna un mesaj…de aceasta data, el este …Time is ticking away…Tic Tac tic tac …
#remember
Nu uitati să trăiti și să dansati. Nu uitati să simtiti muzica și viata!
Dacă ati omis asta, ati omis tot.
Hai sus cu piesa, ascultati, ascultati și iar ascultati. Hai că e LUNI și știu că aveti nevoie.
#goodday #goodlife #goodmusic
Al vostru, Dj Conte.