Tineţi prietenii aproape şi prietenii atrăgători şi mai aproape! Dj Bobo, îmi povestea că el a fost și brutar și cofetar de meserie. Dar acasă când nu-l vedea nimeni rupea podelele, mare fan breakdance toprock, downrock…

Nu si-a rupt gâtul decat 2 lustre, 4 portelanuri mari, 3 paturi și cateva scaune… daar în 1987 s-a văzut în brate cu titlul elvetian în Showdance!

Pina în 1991 cu toate oasele bune și la locul lor, s-a concentrat și pe cap (vocea de cap) apoi și-a luat un platan ceva sub 500 USD, a pierdut noptile „deștept” prin câteva diskoteci. Și gata: UNS!

Cu asa experientă, a decis să facă el singur(single) un maxi-single! Cum suna asta, ha!

În ’92 ne-a rupt pe toti cănd ne-am trezit cu super-super-hitul: “Somebody Dance With Me”!

În ’94 „Everybody” – direct premiul de Platină!

În ’96 turneu „Love Is The Price”- invitati speciali să cânte în deschidere – Backstreet Boys, necunoscuți la vremea aceea.

Eeh.. și..

În 1996 … DJ Bobo ajunge pentru prima oară la București! Adus de Michael Jackson! Au scris ziarele de nu mai aveau cerneală.

Amândoi ies de sub scenă cu ditamai OZN’u și stadionul explodează! Fetele încep să leşine, oamenii se calcă în picioare, valuri, decibeli, vibratii, plamâni…SHOW SHOW!!!

80.000 de fani, cu 10.000 mai mult decat era estimat. Si asta pentru ca la doar 30 de minute dupa inceperea show-ului, politistii au deschis portile pentru fanii care nu aveau bilet si care au fost îndeajuns de inspirati să stea la portile stadionului și să nu plece.

Imaginile s-au văzut în toată lumea, iar multi dintre artiștii de top și-au dat seama atunci, că publicul din România știe să se distreze!

In ’90, Romania era o ţară abia ieşită din comunism, iar Bucurestiul a devenit KM 0 al Pămantului!
Pur și simplu asta a însemnat recuplarea la restul lumii. Pentru cei de-afară dovada că România există!

Acum DJ Bobo face niste shouri la scenă deschisă de îti taie respiratia! Ia să căutati.
Și apoi să fredonati…”Shadows on the night”…
 
DJ Bobo e prietenul meu, a vândut 14 milioane de albume în întreaga lume, în 2020 l-am așteptat sa urce pe scena DISKOTEKA (anulat wtf), iar acum cu putin noroc vreau să-l văd din nou în România! 😉🙏

Las povestea asta aici. Să vadă si el! 😃

Seară frumoasă… let the dream come true!

Al vostru, Dj Conte.